Termékismertető:  Aceto Balsamico és ecetek

Lenz balzsamos gyümölcs ecetek

Izgamlas ízek, a hagyományos balzsamos ecetgyártás modszerével: alma (tölgyfában érlelt friss, hegyi zamat), körte (borostyánszínű, enyhén savas, erősen gyümölcsös), mangó (egzotikus Carabao mangó és gyümölcös brandy-s csoda), málna (100% málnaborból izgalom vadhústól a desszertekig). 5-6% savtartalom.


Régen vártunk rá: újra kapható a BODZAecet!

Szerelem első kóstolásra – aki tavasszal megismerte vadonatúj termékünket, a bodzaecetet, alig várta, hogy kapható legyen. És most végre itt ez a nagyon-nagyon bodzás, gyümölcsös, virágos különlegesség. Úgy gondoljuk, a friss bodzavirágtól illatozó balzsamos fehérborecet mellé egy nagy adag nyári napsütés is belekerült a palackba.

Csak limitált mennyiségben kapható!

Koronázd meg a nyár ízével, hangulatával a salátákat és a desszerteket! Extra tipp: egy kis bodzaecetet hideg ásványvízzel felöntve hihetetlenül frissítő, különleges üdítő italt készíthetsz.

Vanília blazsamecet

Tahiti édes vanília, föleg desszerthez. Csak 250 ml-es kiszerelésben kapható.

Marillen sárgabarack balzsamecet

Wachauer védett tipus, Alsó-Austriából

Mandarin balzsamecet

keleti konyha édes kesernyus íze, új citrusus ecet!


Alma balzsamecet

Tölgyfahordóban friss almából érlelt borostyánsárga színű lágyan balzsamos gyümölcsecet. Pácok, mártások, salátaöntetek kiváló ízesítője.

Körte balzsamecet

Pompás zamatú, borostyánsárga enyhén savas balzsamos gyümölcsecet, csakis a legjobb minőségű körtékből válogatva. Nagyon jól harmonizál repce, dió, napraforgó vagy avokádó olajjal. Saláták, gyümölcssaláták, pácok és mártások tökéletes kiegészitője.

Alma ecet

A nemes ecet készítéséhez nemes gyümölcsökre van szükség! Csak a legszebb, válogatott almák kerülnek a tölgyfahordókba. A frissen szedett organikus alma levéből tradicionális feldolgozással nyert almalevet élesztővel fermentálják. Nem hiányozhat egyetlen konyháról sem!


Calamansi citrusecet

Igazi csoda, a gyümölcsecetek kiráylnője! Egzotikusan csábító, citrusos érintésétől tengerentúli hangulatba kerülnek a saláták és gyümölcsök. Átlényegíti a halak és tenger gyümölcseinek ízvilágát is.

Málna balzsamecet

A csábítóan édes zamatú balzsamecet friss málnából a nyár ízét hozza el a konyhánkra. Az érzékien savas íz nagyszerüen alkalmas saláták, gyümölcsök, zöldségek, de akár hús ételek, mártások ízesítésére.

Mangó balzsamecet

Egzotikus kaland az ecetek világában. Lenyűgöző kreativitással szinezi át saláták, gyümölcsök, desszertek, mártások és pácok ízét.


Fehér balzsamecet

A fehér szőlőből természetes fermentációval keszült ecet, játékos édes-savanyú harmóniájával varázsolja el gyümölcsök, előételek, sültek, grill ételek, halak ízvilágát.

PX Sherry

Ez a kiváló sherry ecet a Pedro Ximénez különleges borszőlőfajtából készül tradicionális eljárással. Klasszikus kiegészítője salátaönteteknek, mártásoknak, vinaigretteknek és desszerteknek.

Paradicsom ecet

A nyár ételeinek nélkülözhetetlen inspirációja. A napon érlelt válogatott paradicsomokból készült ecet saláták, tengeri finomságok és mediterrán zöldségek koronája. Varázslatos ízéhez kiváló élettani hatása is társul. A rendkívül gazdag gyümölcs a feldolgozás során is megtartja vitamin, ásványi anyag és nyomelem kincseit.


Erdei málna

Koncentrált gyümölcs aromák, sima konzisztencia és kellemes sav jellemzi ezt a prémium terméket.

Erdei áfonya balzsamecet

Az érett, mély kék-piros áfonyából készült balzsamecet édes-savas játékával lenyűgöz minden ízlelőbimbót. A gazdag, testes íz-aroma desszertek, mártásdok, vad- és báránytételek elegáns kísérője.

Meggy balzsamecet

Ez a balzsamos ecet friss meggy savanykás ecetéből és a gyümölcs koncentrált esszenciájából készül. Az eredmény üde, mély-gránátvörös nedű, ami lendületesen fiatalos hangulatával, hosszantartó intenzív aromájával minden salátát, szószt és öntetet ünnepélyessé varázsol.

Cseresznye ecet

A kézzel szüretelt érett cseresznye levéből készült ecet és a hozzáadott gyümölcs koncentrátum eredményezi ezt a pompás mély-bordó ecetet. A nyarat idéző gyümölcsös aroma és az enyhén savas iz harmoniája jellemzi az általa ízesítet ételeket.


Fenyőecet

Az egyedülálló ízű ecet a mandulafenyő tobozából készül tradicionális hegyvidéki eljárással.